Martin André Dittmer, ledende partner i Gorrissen Federspiel. Foto: Gorrissen Federspiel.

Gorrissen Federspiel får kritik i Nordic Waste-skandale

En af de største danske ejendomsadvokater og et af de største advokatselskaber i det hele taget, Gorrissen Federspiel, får nu kritik i forbindelse med Nordic Waste-skandalen.

Gorrissen Federspiel er blevet udpeget til kurator i sagen, men flere konkursadvokater mener, at de bør træde tilbage.

Udmeldningen fra konkursadvokaterne kommer efter, at Børsen har fået fat i nye dokumenter, som viser, at Gorrissen Federspiel siden december, har repræsenteret Nordic Waste over for både Randers Kommune og staten.

Børsen har talt med næsten to håndfulde advokater for juraprofessorer, der alle vurderer, at det forhold er med til at gøre Gorrissen Federspiel inhabil som kurator.

Overfor Børsen slår ledende partner i Gorrissen Federspiel, Martin André Dittmer, fast, at virksomhedesen forudgående repræsentation af Nordic Waste i perioden op til indleveringen af konkursbegæringen var en del af drøftelserne, da kuratorudpegningen fandt sted. Og at skifteretten har på den baggrund vurderet, at John Sommer Schmidt (Advokat for Gorrissen Federspiel, kunne udpeges som kurator.

Derudover afviser Martin André Dittmer, at virksomheden har haft en for tæt relation til Nordic Waste.

– Vi har ikke været husadvokat for Nordic Waste, siger han til Børsen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder