Susanne Nejsum Nielsen er ny leasing manager hos Deas. Foto: Deas

Deas styrker investor-rådgivning: Ansætter profil

Ejendomsforvalteren Deas har ansat Susanne Nejsum Nielsen som ny leasing manager.

Ansættelsen sker for at styrke rådgivningen af Deas’ investorer, fortæller Henriette Holm Stahlhut, der er Senior Team Manager for Deas’ erhvervsudlejningsafdeling.

– Vi ønsker at imødekomme alle vores investorers behov inden for erhvervssegmentet; blandt andet med salg af erhvervsejendomme og databaseret proaktiv rådgivning. Så vi kommer til at byde velkommen til endnu flere kompetente medarbejdere i nær fremtid, så vi får sat det stærkeste hold, siger Henriette Holm Stahlhut.

Susanne Nejsum Nielsen tiltræder Deas den 1. februar 2024. Hun kommer til DEAS med over tyve års erfaring fra ejendomsbranchen som udlejningsansvarlig hos blandt andet AG Gruppen, Tetriis og senest M. Goldschmidt Ejendomme.

– Jeg glæder mig meget til at være med til at styrke Deas’ erhvervsudlejning. Jeg har et stærkt netværk og erfaringer, som jeg glæder mig til at bringe i spil og gøre en reel forskel for både investorerne og lejerne, siger hun.

Deas’erhvervsudlejning tæller udover Henriette Holm Stahlhut og Susanne Nejsum Nielsen, Katrine Wunsch, Trine Kjøller.

Afdelingen arbejder dagligt for at udleje en bred vifte af erhvervsejendomme og har det seneste år udlejet mere end 400 erhvervslejemål på vegne af Institutionelle og private investorer.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder