Bettina Lange er på forsiden af årets første udgave af Estate Magasin.

Nyt Estate Magasin er udkommet

Årets første udgave af Estate Magasin er udkommet.

Find det her.

Her går vi tæt på Bettina Lange, der er ny adm. direktør for KLP Ejendomme i Danmark og dermed for en portefølje på 8,4 milliarder kr. Det er dobbelt så meget, som hun har stået i spidsen for i Castallum.

– Mine vigtigste værdier er åbenhed og ærlighed. Det er enormt vigtigt for mig at være samvittighedsfuld og redelig, siger Betinna Lange i interviewet med Estate Media.

I Estate Magasin dykker vi også ned i retail markedet.

Retail er nok det segment, der har oplevet de største op- og nedture det seneste årti. Først med onlinehandel, så corona og senest renten og energipriserne, der lagde en dæmper på forbruget.

Men måske er det værste forbi for nu. Kamilla Sevel har talt med flere af dem, der har størst indsigt i markedet.

Derudover går Estate Magasin også tæt på ejendomsbranchens magtfulde bestyrelser. Vi har gennemgået, hvem der er med i hvilke bestyrelser og samtidig tegnet et billede af, hvordan nogle netværk overlapper hinanden i branchen.

En af de interessante observationer i gennemgangen er, at det er forholdsvis få ejendomsprofiler, der er gengangere i bestyrelserne i foreninger og organisationer, der præger branchen.

Alt det og meget mere i seneste udgave af Estate Magasin.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder