Bünyamin Simsek. Foto: Cengiz Simsek

1927 Estates datterselskab går konkurs

Ejendomsudviklingsselskabet 1927 Estates datterselskab TE27 er gået konkurs.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Konkursbegæringen sker i lyset af tre kuldsejlede byggeprojekter på Sjælland, der sammenlagt ender med at give selskabet et tab på 70-80 millioner kr. fortæller Martin Thingstrup Odgaard, direktør i TE27 og partner i 1927 Estate, til Aarhus Stiftstidende.

– Der er ikke er penge til at betale kreditorerne tilbage, så det er direktionens klare opfattelse, at det ikke var forsvarligt at videreføre driften, siger han.

Datterselskabet blev blandt andet ramt af, at tre samarbejdspartnere gik konkurs i forbindelse med projekter i Vallensbæk og Ballerup.

I slutningen af sidste år kom det frem, at Søren Hampen Kristensen stoppede som direktør i 1927 Estate, og at den tidligere borgmesterkandidat Bünyamin Simsek blev ny adm. direktør.

I forbindelse med sin tiltrædelse sagde Simsek, at organisationen var stærk og robust.

– Medarbejdernes brede kompetencer og erfaringer gør, at vi er klædt på til at fortsætte vores rejse med at udvikle spændende projekter, der skaber rammerne for det gode liv for mange mennesker, lød det.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder