Her fra venstre Steen Puch Holm-Larsen, Alexander Troeltzsch Larsen, Jesper Avnborg Lentz, Sven Frode Frølund og Steen Hellmann. Partnerteamet tæller også Hans-Peter Jørgensen, der ikke var til stede ved fotograferingen. Foto: Estate Media

– Vi vil være ledende i markedet

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder