Bünyamin Simsek blev ny adm. direktør i 1927 Estate i 2023.

Tidligere borgmesterkandidat bliver topchef

Den tidligere borgmesterkandidat i Aarhus, Bünyamin Simsek (V), er blevet udnævnt er ny adm direktør i det Aarhus-baserede ejendomsselskab 1927 Estate.

Dermed tager Bünyamin Simsek, der for snart to år siden tiltrådte som vicedirektør i 1927 Estate, endnu et skridt op ad rangstigen i 1927 Estate.

Direktørskiftet sker i forbindelse med ønsket fra Søren Hampen Kristensen, afgående adm. direktør i 1927 Estate, om at kunne dedikere mere tid til sin familie og specifikke projekter i og udenfor ejendomsbranchen. Søren Hampen Kristensen fratræder 30. november 2023.

Bünyamin Simsek er både glad og stolt over den tillid, der er blevet vist ham.

– Vi er på en utrolig spændende rejse, hvor ikke mindst vores udvikling af den gamle ”Arla- grund” i Viby J og vores nyligt annoncerende samarbejde med DSB Ejendomme er noget, som jeg personligt ser frem til, siger han.

Samtidig fremhæver han organisationen og stærk og robust.

– Medarbejdernes brede kompetencer og erfaringer gør, at vi er klædt på til at fortsætte vores rejse med at udvikle spændende projekter, der skaber rammerne for det gode liv for mange mennesker, siger han.

I den kommende tid vil 1927 Estate styrke og skærpe sin profil med afsæt i selskabets værdier.

Fokus vil være at udvikle bæredygtigt og skabe blandede boligområder med puls og liv også udenfor boligerne.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder