Søren Schødt og Kjersti Lund. Foto: Tuala Hjarnø/Upsite

Startup får ny forperson for bestyrelsen

Få de væsentligste jobskifter i ejendomsbranchen i din indbakke med Estate Medias nyhedsbrev – Tilmeld dig her.

Kjersti Lund tiltræder som forperson for bestyrelsen i proptech-startuppen Upsite.

Hun er tidligere direktør i for designbureauet Designit og har derudover ansættelser hos virksomheder som Nordea, Accenture, og Ørsted på cv’et. Derudover sidder hun i dag i en lang række bestyrelser.

Proptech-virksomheden arbejder på at etablere en stærk og erfaren bestyrelse, som aktivt skal hjælpe dem med at nå deres mål.

Det er det, som Kjersti Lund skal stå i spidsen for.

– Jeg tror på, at Upsite kan være med til at etablere en ny standard for udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner, og give alle ejendomsejere bedre forudsætninger for at arbejde videre med vedligeholdelsen af deres ejendom i forhold til en grøn ambition, udtaler Kjersti Lund.

Kjersti Lund har siden begyndelsen året været tilknyttet Upsite som ekstern konsulent, og har derfor fulgt virksomhedens udvikling.

Ifølge Søren Schødt, ejer og stifter af Upsite, er det en naturlig udvikling, at Kjersti Lund nu bliver forperson for bestyrelsen.

– Vi har allerede fået etableret et godt samarbejde, som jeg er overbevist om, vil kunne tage Upsite langt videre, udtaler Søren Schødt.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder