Lise Thorsen. Foto: Aalborg Kommune.

Ny stadsarkitekt stopper øjeblikkeligt

Få de væsentligste nyheder og udvikler på ejendomsmarkedet på mail. Gør som tusindvis af andre i branchen og tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Lise Thorsen stopper som stadsarkitekt i Aalborg med virkning fra dags dato.

Det oplyser kommunen.

Lise Thorsen havde første dag i kommunen 7. august, men stopper nu efter gensidig aftale, oplyser direktør i By og Land, Alvaro Arriagada.

– Vi har efter relativt kort tid konstateret, at der ikke var det rigtige match. Der har ikke været en konkret sag eller situation, der har fået det her til at ske, men det har bare ikke været et match, siger han til Estate Media.

Lise Thorsen siger til Estate Media, at hun ikke har nogen kommentar til situationen.

Ifølge Aalborg Kommune er der nu brug for en periode med grundige overvejelser i forhold til stillingen som stadsarkitekt.

I forbindelse med ansættelsen af Lise Thorsen fremhævede Alvaro Arriagada, at han glædede sig over at få tilknyttet Lise Thorsen, der har flere års erfaring som arkitekt i både ind- og udland.

Ingen klager
Lise Thorsen var før sin tiltrædelse i Aalborg i mange år afdelingschef i Vordingborg Kommune, hvor hun stod i spidsen for 230 ledere og medarbejdere, og varetog betjening af det politiske niveau.

Ligesom i Aalborg stoppede Lise Thorsen i Vordingborg Kommune i 2021 efter gensidig aftale. Forud var gået et tumultarisk forløb, hvor Lise Thorsen havde haft flere negative sager, skrev Sjællandske Nyheder. Et konsulentfirma, hyret af kommunen til at undersøge arbejdsforholdene, fandt blandt andet, at flere medarbejdere oplevede en »grænseoverskridende adfærd« fra hendes side.

Alvaro Arriagada afviser over for Estate Media, at der har været problemer.

– Jeg har ikke fået klager. Der har været forskellige input fra medarbejdere, i forbindelse med at vi har fået en ny stadsarkitekt, men ikke klager.

Lise Thorsen boede ved ansættelsen på Møn, men valgte i forbindelse med jobbet at flytte til Aalborg.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder