Henrik Aarup-Madsen. Foto: CBRE

CBRE opruster i Trekantområdet

Få de seneste jobskifter i ejendomsbranchen i din indbakke med Estate Medias nyhedsbrev – Tilmeld dig her.

CBRE har ansat Henrik Aarup-Madsen som ny Associate Director i CBRE A&T Investor Leasing.

Henrik Aarup-Madsen får ansvaret for udlejnings- og salgsaktiviteter inden for industri og logistik i Jylland, primært i Trekantområdet. Han vil få base i CBREs kontor i Aarhus.

Ansættelsen sker ifølge CBRE på grund af øget aktivitet i virksomheden.

Sidste år udlejede CBRE små 75.000 lager og logistik-kvm, og selskabet ser et stort potentiale i netop det marked – især i Jylland.

Henrik Aarup-Madsen kommer til CBRE med stor kendskab til lager og logistiksegmentet fra sit tidligere arbejde hos blandt andet Colliers. I alt har han 18 års erfaring inden for ejendomsbranchen og har de seneste fire år arbejdet udelukkende med erhvervsejendomme.

Henrik Aarup-Madsen glæder sig til at komme i gang med arbejdet.

– Det bliver spændende at være i spidsen for vores forretningsudvikling på lager og logiskområdet i Jylland, og jeg ser frem til at tage fat på denne udfordring i samarbejde med mit nye team og at arbejde med både vores eksisterende og fremtidige kunder, siger han.

Store udlejningsmandater
Henrik Aarup-Madsens ansvarsområder vil blandt andet omfatte salgsopsøgende aktiviteter, forhandlinger med kunder, lejere, brugere, rådgivere, varetage kundekontakt og sagsstyring. Han skal også være med til at bygge bro mellem CBREs afdelinger og kontorer.

Andreas Willumsen, Senior Director & Co-Head of A&T Investor Leasing, er glad for at få Henrik Aarup-Madsen med ombord.

– Vi har store udlejningsmandater i Jylland inden for Industri & Logistik og flere på vej. Vi har derfor gennem et stykke tid kigget efter en ny kollega, som kunne dedikere sig 100 procent inden for dette felt. Henrik Aarup-Madsen kommer med stor erfaring, og vi har glædet os meget til at få ham med ombord, siger han.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder