Louise Schaldemose. Foto: Heimstaden.

Endnu en dansker til tops i Heimstaden

Louise Schaldemose skifter fra Ikano Bolig til Heimstaden, hvor hun skal være med til at sikre udlejningen af selskabets boliger i samarbejde med Heimstadens lokale udlejningsteams og udlejningschefer i de lande, hvor Heimstaden er lokaliseret.

Hun får titel af Director of Group Letting.

Heimstaden er med de seneste opkøb ifølge egne oplysninger blevet Europas næststørste boligejendomsselskab med ejerskab og drift af mere end 160.000 boliger i 10 lande.

Investeringsselskabet har en økonomisk tomgangsrate på 98.2 procent, som Louise Schaldemose nu skal sørge for ikke bliver væsentligt lavere.

Louise Schaldemose har mere end 8 års erfaring med strukturering af boligudlejning både fra Home Lone Bøegh Henriksen og senere fra Home Projektsalg, inden hun senest har været i Ikano Bolig.

Louise Schaldemose kommer til at rapportere til COO Eddo Rats.

– Heimstaden skaber hjem for 300.000 beboere på tværs af Europa. Det bliver Louise Schaldemoses opgave at sikre, at der er fokus på kunderne igennem hele udlejningsforløbet, og med hendes erfaring er hun den helt rette til at drive Heimstadens Letting Team i den udvikling. Jeg er meget glad for, at vi har fået hende med på holdet, siger COO Eddo Rats, Heimstaden.

Louise Schaldemose glæder sig særligt til at se på om hele udlejningsprocessen kan gøres mere effektiv og digitaliseret.

– Med den store efterspørgsel, vi oplever i øjeblikket på lejeboliger, glæder jeg mig til at arbejde med at effektivisere udlejningen sammen med resten af udlejningsteamet, siger Louise Schaldemose.

Læs her om Christian Fladeland, der for nylig fik suppleret rollen som CIO med en titel som vicedirektør i den svenske gigant.

Læs her om Heimstaden tror på, at afkastkravet på boliger har nået toppen

Læs her om Heimstadens nye lån til renovering af boliger på 5 milliarder kr.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder