TN Udvikling solgte det første areal af en kommende 111.000 kvm stor erhvervsgrund på Hobrovej 614 i Svenstrup - tæt på Ikea, City Syd og motorvej E45 syd for Aalborg

Landsdækkende virksomhed køber 15.000 kvm grund

En landsdækkende virksomhed har købt en 15.000 kvm grund syd for Aalborg af TN Udvikling.

Virksomhedens navn er på nuværende tidspunkt ikke kendt for offentligheden, oplyser Nordicals i en pressemeddelelse.

Nordicals har været mægler på salget.

Salget er en del af en større proces, hvor TN Udvikling sælger ud af en 110.000 kvm stor erhvervsgrund på Hobrovej 614 i Svenstrup.

Sidste år solgte TN Udvikling 22.000 kvm til FDM, og nu sælger de så yderligere 15.000 kvm.

Direktør i TN Udvikling, Torben Nielsen, fremhæver, at den kommende Limfjordsforbindelse og adgang til E45 har gjort grundene attraktive.

– Grunden bliver et knudepunkt i fremtiden. Vi valgte netop at investere i Hobrovej 614 på grund af de faktorer, og derfor er vi glade for at se den gode interesse for grundene, siger han.

Steen Royberg, som er partner i Nordicals Aalborg, har været erhvervsmægler på det samlede grundsalg på de 111.000 kvm og opdeling og videresalg af de første 22.000 kvm – og nu de 15.000 kvm, oplyser at der snart kan blive meldt yderligere salg ud.

– I øjeblikket er to yderligere købsaftaler på vej til godkendelse. Det demonstrerer den vedholdende efterspørgsel efter de tilgængelige erhvervsgrunde. Med den stigende interesse fra potentielle investorer og virksomheder er forventningen, at samtlige erhvervsgrunde på Hobrovej 614 vil blive solgt inden årsskiftet, fortæller Steen Royberg.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder