Årets jurymedlemmer er advokat og partner Ann Frølund Winther, Lundgrens, CIO Mette Seifert, Deas Group, Managing partner Torben Rønsov og adm. direktør Morten Jensen, Newsec Advisory.

Ung i Ejendom: Her er juryen

35 unge talenter under 35 kom på årets talentliste i 2022 blandt mere end 60 nominerede, og nu sker det snart igen.

I løbet af de kommende måneder er det muligt at nominere unge, der skiller sig ud på den ene eller anden måde og udviser et særligt talent for sit arbejde og engagement i ejendomsbranchen.

Herefter vil en jury bestående af fire profiler fra ejendomsbranchen, der alle beskæftiger sig med unge i branchen, udvælge de 35 talenter, der bliver inviteret til diplomoverrækkelse og forfriskninger på Ideal Bar på Vesterbro.

Juryen består i år blandt andet af adm. direktør Morten Jensen, Newsec Advisory, der er nyt medlem:

– Jeg håber, at mange vil nominere unge talenter til Ung i Ejendom, for det er så vigtigt, at man er med til at anerkende de unge, der er i ens organisation. Man løfter dem og fremhæver dem som et forbillede for andre på en måde, så det gavner hele organisationen, siger Morten Jensen.

Han underviser selv og ser det som en forpligtelse at give sin viden videre.

– Jeg har i meget af mit voksenliv undervist på CPH Business og på Erhvervsakademiet i Aarhus og også i Ejendomdanmark. Hvis man evner det, så har man en forpligtelse til at vise det overskud og give sin viden videre, men også at skubbe på, så de unge i organisationen videreudvikler sig og bliver fastholdt på den lange bane.

Morten Jensen kommer til at lægge vægt på, at man både er villig til at tage imod læring, men også, at man er en god ambassadør for sin virksomhed.

– Jeg vil opfordre til, at når man indstiller til Ung i ejendom ser man lidt bredere ud end bare sine egne medarbejdere, så vi får så mange med som muligt. Det vigtigste er, at det er unge, der har nogle ambitioner, engagement og gerne vil noget med sin karriere, siger Morten Jensen.

En af de ting, han i den forbindelse lægger vægt på er, at man ikke shopper for meget rundt.

– Det er vigtigt, at man er længere tid i en organisation og har vist, at man har gjort noget. Der skal være en forpligtelse overfor virksomhedens værdigrundlag og ambitioner om at være noget for den virksomhed, man arbejder i.

Netop nu er der ekstra brug for talenterne.

– Man skal løfte mere for at være et talent, når det går dårligt, siger Managing Partner Torben Rønsov, Amalie Search & Selection, der udover at have mange års erfaring med rekruttering også er jurymedlem for andet år i træk.

– Man er nødt til ikke kun at se på sig selv, men også at få mennesker omkring sig til at brillere bedst muligt og være god til at være der for sine kolleger, være hjælpsom og være med til at trække læsset nu, hvor det hele er lidt mere træls. Jeg glæder mig meget til at se årets kandidater, for det er måske andre, der lyser op nu, hvor der også skal noget andet til, siger Torben Rønsov.

Når de 35 unge under 35 på Talentlisten bliver kåret, så har det vist sig, at det er meget forskellige indgangsvinkler, der har bragt dem ind i ejendomsbranchen. Det er netop vigtigt for CIO Mette Seifert, Deas Group, der er nyt medlem af juryen.

– Folk kommer ind i ejendomsbranchen med uddannelser i alle afskygninger, og vi skal være med til at føde næste generation ikke mindst fordi der er meget, man ikke kan læse sig til som for eksempel kommerciel forståelse og tilgangen til branchen. Det er der, vi kan hjælpe de unge, og det er superinteressant. Ung i ejendom er med til at synliggøre, at der er mange forskellige indgangsvinkler til det at arbejde med ejendomme, og det er vigtigt at sætte fokus på for at tiltrække talenterne til branchen, siger Mette Seifert.

Det er netop også en af de vigtigste effekter af Ung i Ejendom for Ann Frølund Winther, der er partner og afdelingsleder for Fast Ejendom i advokatfirmaet Lundgrens. Hun er med i juryen for andet år i træk og har allerede overvejet, hvad hun særligt lægger vægt på.

– Jeg leder efter talenter, der brænder for deres arbejde med ejendomme og er motiveret af at udvikle vores branche til noget bedre – måske endda hjælpe med at forandre den. Og så håber jeg også meget på at se diversitet i nomineringerne, siger Ann Winther.

Fristen for at nominere årets talenter er den 20. oktober. Du kan indstille kandidater her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder