Core vil købe flere 3-værelses boliger langs Fingerplanen

I maj blev Casper Elmelund Abild adm. direktør for en af Danmarks største ejendomsinvestorer, og i den seneste udgave af Estate Magasin kan man nu læse alt om hans planer for Core, der har ejendomme for godt 35 milliarder kr.

Lige nu ligger transaktionsmarkedet forholdsvis stille, men det er ikke fordi, at Core har mistet appetitten. Casper Elmelund Abild, løfter sløret for, hvad Core gerne vil købe mere af. Målet er først og fremmest hovedstadsområdet langs fingerplanen.

– Hvis du ser på prisudviklingen over tid, er der nogle regioner, der står stærkere end andre, oftest drevet af, at jorden er en knap ressource i forhold til efterspørgslen på boliger, siger Casper Elmelund Abild.

Så selvom Core ikke har forventninger til, at markedet bliver til mange markante transaktioner i resten af 2023, så er kassen på ingen måde lukket, hvis det rigtige byder sig. Det kan både være nybyggede ejendomme og ældre ejendomme med omkostningsbestemt husleje. Det vigtige er, at det er boliger, som flest mulige kan se sig selv i.

– Det skal være enheder, der taler ind i det, der bliver efterspurgt mest. Vi går efter rækkehuse og etageejendomme med 3-værelses familieboliger. Det er både der, hvor pensionisterne, der har solgt huset, kan flytte hen såvel som de små børnefamilier. Vi ser også på lejeprisen, som helst ikke skal komme til at ligge meget over 14.000 kr. om måneden i Hovedstadsområdet, hvilket typisk vil svare til 1.600-1.800 kr per kvm, siger Casper Elmelund Abild.

Læs hele interviewet i Estate Magasin, der lander i postkasserne i dag.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder