Adm. direktør og President Åsa Bergman, Sweco-koncernen. Foto: Tobias Regell

Sweco opkøber ingeniørvirksomhed

Ingeniør- og arkitektselskabet Sweco har købt ingeniørfirmaet OJ Rådgivende Ingeniører i Danmark og tilføjer 325 medarbejdere til koncernen.

Med erhvervelsen vil Sweco næsten fordoble størrelsen af sin byggeforretning i Danmark.

OJ betjener både offentlige og private kunder i Danmark inden for boliger, sundhedssektoren, socialt boligbyggeri, industri, kontorer og uddannelse.

Ifølge Swecos præsident og administrerende direktør, Åsa Bergman, supplerer de to virksomheder hinanden godt.

– OJ er et fantastisk match for Sweco, og jeg byder vores nye kolleger varmt velkommen til vores danske organisation, siger hun.

OJ havde en omsætning på cirka 247 millioner kr. i det seneste regnskabsår, mens Sweco Danmark havde en omsætning på cirka 1,5 milliarder kr. i 2022.

Sweco oplyser videre, at erhvervelsen af OJ er i overensstemmelse med Swecos erhvervelsesstrategi for at udvide forretningen ved at tilføje nøglekompetencer,  Ved at gå sammen med OJ Rådgivende Ingeniører vil Sweco udvide sin lokale tilstedeværelse i Danmark og styrke sit tilbud til kunderne.

Erhvervelsen forventes at blive afsluttet i fjerde kvartal, afventende godkendelse fra lokale konkurrencemyndigheder.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder