Nordhavn. Foto: By og Havn

It-selskab rykker ind i 15.000 kvm. stort kontor i Nordhavn

It-selskabet Twoday har besluttet sig for at flytte ind i Pakhus 47 på Sundmolen i Nordhavn.

Flytningen sker i efteråret 2024, hvor Twodays 600-800 medarbejdere flytter ind i det nyrenoverede pakhus. 

Med 15.000 kvm har Twoday lejet næsten hele pakhus 47, mens By & Havn har planer om at lave en åben stueetage, som i fremtiden vil være et forsamlingssted og kantine for både Twodays medarbejdere, nabo-pakhusene og beboerne i Nordhavn. 

Ejendomsdirektør hos By & Havn, Henrik Steenstrup, glæder sig over den nye aftale, som i første omgang er 10-årig. 

Vi har mærket stor interesse for pakhusene på hele Sundmolen, både på grund af deres beliggenhed, men også på grund af den smukke renovering, de gennemgår. Jeg er sikker på, at Pakhus 47 – både som arbejdssted for Twodays medarbejdere og for Nordhavns beboere – bliver et fantastisk forsamlingssted for alle, siger Henrik Steenstrup. 

Også hos Twoday er der glæde over at komme til Nordhavn. Landedirektør Lars Berthelsen siger: 

Med placeringen i Nordhavn fastholder vi en god placering i København i en historisk ejendom, som bliver skræddersyet til vores behov, siger han.

Pakhus 47 er langt fra det eneste projekt, som By og Havn er i gang med lige nu i Nordhavn. Selskabet er nemlig ved at konvertere i alt fire eksisterende pakhuse på Sundmolen til moderne, fleksible kontorarealer. En istandsættelse som skal ske med respekt for områdets historie, oplyser By og Havn.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder