Rugmarken 35 i Farum. Foto: Andersen Erhverv

Ukendt køber overtager industriejendom i Farum for 38 millioner kr.

En flerbrugerejendom i Farum er hen over sommeren handlet i en off market-handel til en pris af 38,2 millioner kr. Der er tale om en 4500 kvm blandet ejendom bestående af en række mindre lejemål med lager, kontor og produktion.

Ejendommen er solgt af Korff Ejendomme, mens køberen indtil videre er ukendt. Hos erhvervsmægleren Andersen Erhverv fortæller partner William Toft Michelsen, at der har været tale om en relativt smertefri forhandlingsproces.

– Vi oplever som mange andre, at der godt kan være stor forskel på afkastforventningerne hos køber og sælger, men i det her tilfælde lykkedes det ret hurtigt at mødes, forklarer William Toft Michelsen.

Ejendommen, der er fuldt udlejet pånær en enkelt mindre lejemål, er solgt med et afkast på omkring 7 procent, og det afspejler hovedsageligt, at det ikke er en primær beliggenhed et stykke væk fra de store syd- og vestgående motorveje.

René Wøhler fra WTC Advokater har rådgivet sælger, mens Line Rom Gottschalck-Andersen fra Accura og Jes Rovsing har rådgivet køber.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder