Frederik Gundorph Olesen er adm. direktør i Selected Group og The Many. Foto: Børsen

The Many afvikler ejendomsinvesteringer til private efter kritik

Finanstilsynet har et par gange været ude med kritik og endda politianmeldelse af investeringsudbyderselskabet The Many, som blandt andet har formidlet ejendomsinvesteringer.

Kritikken fra Finanstilsynet grunder blandt andet i, at et selskabets fonde, Renergy, ikke var egnet til private investorer, og det har The Many tilsyneladende taget konsekvensen af.

Børsen skriver med baggrund i selskabets årsrapport, at The Many enten har eller er i gang med at lukke alle fonde ned, der er rettet mod private. Det gælder både Renergy, men også ejendomsinvesteringsfondene pånær en enkelt, som er fuldtegnet og lukket for nye investeringer.

I stedet vil man satse på “semiprofessionelle og professionelle investorer”. Det indbefatter blandt andet investeringer i vedvarende energi, som The Many har fået licens til at markedsføre.

The Many blev i juni politianmeldt, fordi Finanstilsynet mener, at selskabet groft har overtrådt reglerne for alternative investeringsfonde ved at benytte en ulovlig fondsstruktur, der ikke ydede tilstrækkelig beskyttelse til investorerne.

Læs mere Direktør og medstifter forlader The Many

Læs mere Ny ejer af The Many skifter ud på topposten

Læs mere Medstifter og Group CEO forlader The Many – næsten





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder