Ejendommen Orgeln 7, Sundbyberg. Foto: Nrep

Nrep går ind i svensk kontormarked med køb af to ejendomme

Selv om markedet for erhvervsejendomme nærmest er gået i stå, holder Nrep sig ikke tilbage. Ejendomsselskabet fortæller, at man har købt to kontorejendomme i Stockholm, som omfatter 50.000 kvm, til en samlet pris på 290 millioner euro, svarende til 2,2 milliarder danske kroner.

Dermed når Nreps nordiske kontorportefølje op over 800.000 kvm, men der er tale om den første kontorinvestering i Sverige.

Formelt er det den nystiftede fond NSF V, der er køber af ejendommen. Fonden er Europas hidtil største value add-fond og lukkede med en samlet størrelse på 3,65 milliarder euro, svarende til 27 milliarder kr.

Fleksibilitet er vigtigt
De to ejendomme ligger i henholdsvis Sundbyberg og Stadshagen, og sælger er det svenske ejendomsselskab Fabege. De er begge fuldt indrettede, og er bæredygtighedscertificeret med Breeam-ratingen Excellent.

Der er tale om ejendomme, som begge kan tilpasses ændringer i lejernes behov, fortæller Rune Kock, der er adm. direktør og partner i Nrep.

– De to ejendomme er bemærkelsesværdige bygninger, der passer perfekt ind i vores strategi, som er at tilbyde kontorer af høj kvalitet med stærke, centrale placeringer, og hvor vi kan tilbyde moderne lejere fleksible og kvalitative arbejdspladser.

– Vores ambition for vores kontorportefølje er at sænke CO2-udledningen ved for eksempel at forbedre energieffektiviteten og genbruge materialer, og ved fortsat at fokusere på indeklima og helbredsaspekter som naturligt dagslys og luftkvalitet, siger han.

Læs mere Nrep køber 65 procent af svensk boligselskab for 4,1 milliarder kr.

Læs mere Ny Nrep-fond sætter svenske rekord med milliardopkøb af plejehjem

Læs mere Nrep rejser 27 milliarder kr. til rekordstor value add-fond

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder