Netto kan snart forvente svar om køb af 21 Aldi-butikker

Netto er med mere end 500 butikker Danmarks største butiks- og discountkæde, og snart kan Salling Group-virksomheden måske øge sit forspring til konkurrencerne med en tand.

Det sker, hvis Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen godkender købet af 21 af de butikker, der er kommet i overskud efter Aldis beslutning om at trække sig fra det danske marked.

Der er ifølge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen tale om syv butikker, der fortsat er i drift, seks butikker, der er lukkede, og otte endnu ikke opførte butikker.

Styrelsen konstaterer, at ansøgningen har opnået såkaldt fuldstændighed, og derfor vil der under normale omstændigheder falde en afgørelse inden for 25 dage.

Men at der nogle gange kan gå længere tid, vidner Rema 1000’s køb af 114 Aldi-butikker om. Handlen blev annonceret i december, men konkurrencemyndighederne har endnu ikke godkendt den. I maj måned blev tidsfristen for svar udskudt til september.

Læs mere Aldi sælger yderligere 16 butikker til Salling, Lidl og Coop

Læs mere Netto overtager også 10 butiksprojekter fra Aldi: Se listen her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder