FN Byen i København. Foto: Orbicon

Fem-årig facility managament-opgave i FN Byen går til Bravida

Bygningerne i FN Byen på Marmorvej ved Nordhavn i København skal de kommende fem år passes og tilses af Bravida. Selskabet har vundet en facility management-kontrakt med Udenrigsministeriet til en samlet værdi af 45 millioner kroner.

Aftalen omfatter foruden indvendig og udvendig vedligehold af ejendommen også arealpleje, vintertjeneste og vedligehold af tekniske anlæg og installationer. Der er desuden lagt stor vægt på energioptimering og mere bæredygtige løsninger.

– Bravida har budt ind med en organisering, der sikrer hurtig og effektiv tilrettelæggelse af opgaven samt en høj grad af egen leverance, der sikrer høj oppetid på de tekniske installationer, siger Lars Finn Poulsen, der er chefkonsulent i Udenrigsministeriet.

Der er i forbindelse med aftalen ansat en fast tilknyttet Technical Facility manager og to teknikere. Desuden forventer Bravida, at der vil blive udført arbejde svarende til 10 årsværk i forbindelse med eftersyn, reparation og optimering.

Aftalen gælder til og med 30. april 2028.

FN Byen huser 11 FN-agenturer- herunder Flygtningehøjkommissæriatet – og i alt er 1500 mennesker beskæftiget i kontorejendommen, der blev taget i brug i 2013 og er tegnet af 3XN.

Foruden kontorbygningerne på Marmormolen driver FN også et stort højlager på Oceanvej i nærheden af cruiseterminalerne.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder