Billede: Cobod.

Danske Cobod bag verdens største 3D-bygning

Det danskejede Cobod har netop slået en ny rekord med sine 3D-printere. Cobod har skabt verdens største 3D-printede bygning i form af en avanceret og luksuriøs hestestald i Florida.

Hestestalden er på 940 kvm og er 50 procent større end den tidligere rekordholder indenfor 3D-printede bygninger, som blev opført i Mellemøsten – også med Cobods printere.

3D printet skole i Lviv i Ukraine. Foto: Cobod.

Det nye printede byggeri i Wellington er designet til at kunne modstå ekstreme vejrforhold, fordi området ofte bliver ramt af orkaner.

Cobod blev stiftet af Henrik Lund-Nielsen i 2018 og siden har amerikanske General Electric, schweiziske Holcim, mexicanske Cemex og tyske Peri Group investeret i virksomheden.

Den 7.-8. september i år løber den 11. udgave af Ejendomsdagene af stablen, og blandt de mange indlægsholdere og debattører er også Philip-Lund Nielsen, der vil være med virtuelt fra Miami.

Efter at have opbygget erfaring som managementkonsulent hos McKinsey & Co., kom Philip Lund-Nielsen tilbage til Cobod i 2021 for at indtage sin nuværende rolle som Head of Americas. Cobod har hovedkontor i Danmark, og i 2022 etablerede Cobod et kontor i Miami, Florida, der indeholder både salgs-, service- og produktionsafdelinger.

Selskabet har mere end 100 ansatte sammensat af 25 nationaliteter.

Læs også Internationale navne på plads på Ejendomsdagene





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder