Stine Hindby. Kilde: Claus Sall.

Hun styrer projekter for milliarder

– De var modige, at de turde ansætte mig.

Sådan siger Stine Hindby om hendes daværende arbejdsgiver, projektudviklingsselskabet IBI. Set i bakspejlet var potentialet rigtigt set for i dag styrer hun byggerier for milliarder og samarbejder med nogle af Danmarks allerstørste ejendomsinvestorer.

Alene sidste år afleverede hun 700 lejligheder til kommende beboere på Aarhus Ø.

Egentlig er hun udlært tømrer. Men som 30-årig blev hun adm. direktør i Stockholm for den daværende Ikast-baserede projektudvikler IBIs svenske datterselskab, og siden har hun ledet byggepladser fremfor selv at være udførende.

Stine Hindby og Rune Kilden teamer op med flere investorer. PFA Ejendomme, Anders Holch Povlsen, Formuepleje-stifter Claus Hommelhoff og så Michael Mortensen fra M+ Ejendomme, der døde sidste år. Lige nu er Kilden & Hindby sammen med PFA Ejendomme i gang i Sydhavnen i Aarhus med projektet TRÆ. Et nyt kontorhus, der bliver Danmarks højeste træhus med sine 78 meter og 20 etager.

– Det meste af det, vi har lavet, er jeg bestemt stolt af, men der er også nogle af vores byggerier, jeg ville have gjort anderledes i dag. Vi har for eksempel bygget nogle betonklodser, som noget af det første og med den viden, jeg har i dag, ville jeg have gjort det anderledes. Derfor skal vi også være så oplyste, som vi overhovedet kan være, når vi går ind i et projekt, og derfor opfordrer jeg igen og igen vores team til at være nysgerrige. ”Spørg nu ind” er min opfordring, for vi skal hele tiden prøve at forstå, hvor vi kan gøre det bedre, siger Stine Hindby.

Stine Hindby sidder både med alle projekterne, administrationen og personaleansvaret, og nogle gange er der selvfølgelig mere tryk på end andre. Som sidste år, hvor der skulle afleveres 700 lejligheder i højhusbyggeriet Lighthouse, i Karreerne og i Kampanilen på samme tid til private ejere samtidig med, at der opstod vandskade, entreprenøren var presset, og folk blev helt naturligt og forståeligt udfordret og irriteret over både små og store ting. Alt sammen noget som det 13 mand store team skulle håndtere.

Læs hele interviewet med Stine Hindby i forsideportrættet i Estate Magasin nr. 3 – 2023.   Magasinet udkom i denne uge. Der kan tegnes abonnement her

Læs hele artiklen og baggrunden for AKFs nye strategi og ambitioner i Estate Magasin nr. 3 – 2023





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder