Prisoverrækkelse Ejendomsdagene 2022. Fra venstre konferencier Claus Elming med fotostat af Jakob Dalhoff, Kubens Ulf Christensen og Exometrics Nikolaj Pfeiffer, Cecilie Rust fra Kereby samt Mia Wagner og Per W. Hallgren fra Nordic Female Founders og AP Ejendommes Peter Olsson. Foto: Estate Media

SIDSTE CHANCE: Nu er det tid til at nominere branchens bedste

Den 7. og 8. september løber Ejendomsdagene af stablen på Marienlyst Strandhotel i Helsingør. Der er allerede op imod 200 tilmeldte og en af de ting, som de mange deltagere kommer til at være en del af er overrækkelsen af Ejendomsprisen.

Nu inviterer Estate Media alle læsere til at komme med gode forslag til nomineringer til de 5 kategorier. De nominerede bliver præsenteret med tekst og billede og fra 7. juli bliver det muligt at stemme på de kandidater, som læserne mener fortjener Ejendomsprisen.

Så hvem fortjener at få Ejendomsprisen i 2023? Er der nogen, der har gjort noget særligt i et år, hvor der har været mere stille end der plejer at være, men hvor flere helt sikkert har skilt sig ud, så skriv til os nu og nominér din kandidat.

Priserne blev indstiftet i 2012 af Estate Media og har hvert år siden været med til at løfte branchen ved at sætte fokus på det forbilledlige i bygge- og ejendomsbranchen. Priserne uddeles for at påskønne initiativ, dygtighed og engagement og skal sætte fokus på projekter og profiler, der er med til at gøre en forskel.

Vinderne af Ejendomspriserne får en specialdesignet skulptur af genbrugskobber fra metrobyggeriet skabt af det danske designkollektiv Lumière Bricoleur.

Frem til den 23. juni er det muligt at nominere i følgende kategorier:

Ejendomsprisen: Årets projekt
Prisen går til det bedste og mest bemærkelsesværdige nye projekt i 2022/2023. Årets projektpris vil oftest gå til den bygherre/team, der har stået bag et projekt og været ham, hende eller dem, der har taget risikoen.

Ejendomsprisen: Årets transaktion
Prisen går til en aktør, der har gennemført årets mest spektakulære transaktion i form af størrelse, karakter, sammensætning eller på grund af de involverede aktører. Der kan både være tale om en ejendomstransaktion eller en transaktion i branchen.

Ejendomsprisen: Årets profil
Prisen går til en person i branchen, der tydeligt og personligt har gjort en ekstra indsats. Årets forbillede har været et eksempel på best practice enten inden for sit felt eller for branchen som helhed.

Ejendomsprisen: Årets velkomst
Prisen går til en ny virksomhed eller initiativ i branchen, som er bemærkelsesværdig og interessant for branchens udvikling på den ene eller anden måde på forbilledlig vis.

Estate Media Prisen
Dette er hovedprisen, og den går til en profil eller virksomhed i bygge- og ejendomsbranchen, der på forbilledlig vis har talt for eller iværksat tiltag til at forbedre branchens udvikling og højne dens image. Kandidater til prisen har gjort en indsats for ejendomsbranchen og dens produkter og mennesker, der typisk rækker udover personlig vinding.

Husk at nominere dine kandidater til de fem priser senest den 23. juni. Send en mail til redaktion@estatemedia.dk  med emne-linje Ejendomsprisen med en kort begrundelse for nomineringen. Alle forslag behandles fortroligt.

Se hvem, der har modtaget Ejendomsprisen de sidste 10 år her

Har du tilmeldt dig Ejendomsdagene? Ellers kan du gøre det på www.ejendomsdagene.dk





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder