Ejendommen Kærup Parkvej 10 (10B er oplagspladsen i baggrunden). Foto: Cromwell

Cromwell køber to logistikejendomme i partnerskab med Carlyle

Australske Cromwell Property Group har for det Nasdaq-noterede investeringsselskab Carlyle Group handlet tre logistikejendomme, hvoraf de to er beliggende i Danmark.

Der er tale om ejendommene Kærup Parkvej 10 & 10B i Ringsted samt Dronningens Kvarter 24 i Fredericia, som sammenlagt har et grundareal på 123.600 kvm og rummer 12.300 kvm erhvervslejemål.

Ejendommen i Ringsted er lejet ud til modulbyggefirmaet Algeco, mens Postnord lejer sig ind i ejendommen i Fredericia. Den tredje ejendom er beliggende i svenske Brunna.

Handlen er omfattet af det value add-mandat for logistikejendomme, som blev givet til Cromwell sidste år, og som i oktober affødte en handel med fire andre logistikejendomme, hvoraf de tre var danske.

Pontus Flemme Gärdsell, der er Head of Nordics hos Cromwell, siger om de nye ejendomme i porteføljen:

– Logistikmarkedet i Norden er karakteriseret ved robust lejerefterspørgsel, særligt fra e-handel. Dette, kombineret med lav tomgang, betyder at regionen tilbyder masser af muligheder for value add-investorer som Cromwell med en track record inden for at opgradere og transformere ejendomme.

Hos Carlyle siger Anssi Halonen, der er Managing Director i Europe Realty Advisory Team, at det langt fra er den sidste logistikhandel, som selskabet kommer til at foretage i Norden.

– Købet af disse aktiver øger vores eksponering over for logistikmarkedet i Norden, som er et kerneelement i vores europæiske investeringsstrategi. Vi vil fortsat være aktive, når det gælder om at identificere og erhverv yderligere logistikmuligheder i Norden og i andre europæiske nøglemarkeder, siger han.

Læs mere Australsk-amerikansk duo køber fire danske logistikejendomme

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder