Ilija Batljan.
Ilija Batljan.

Ilja Batljan stopper som adm. direktør for SBB

Det svenske ejendomsselskab SBB har altid været synonymt med Ilja Batljan, der som medstifter og adm. direktør i den grad har tegnet selskabet udadtil.

Men selskabets bestyrelse og Batljan er blevet enige om, at der må nyt lederskab til, efter at selskabets aktiekurs er raslet nedad de seneste måneder. Det er sket som følge af de eksplostivt stigende renteudgifter, der har sået tvivl om, hvorvidt selskabets økonomi er holdbar på sigt.

I stedet vil den adm. direktør fra og med på mandag hedde Leiv Synnes. Han komme fra en stilling som CFO hos et andet ejendomsselskab, Akelius Residential Property og er samtidig bestyrelsesmedlem i Castellum.

– Med Leiv Synnes som ny adm. direktør tilføres SBB en nye, meget kvalificerede kræfter som med fuldt fokus kan lede selskabet og bistå bestyrelsen med den strategiske gennemgang, der er ved at blive udarbejdet, siger bestyrelsesformand Lennart Schuss.

Den omtalte strategiske gennemgang skal undersøge mulighederne for helt eller delvist frasalg af SBB og dets aktiver.

Ilja Batljan fortsætter hos SBB som menigt bestyrelsesmedlem og understreger, at hans tro på SBB er intakt.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder