Visualisering af den kommende første etape af Hub 65.

Colliers skal skaffe lejere til Hines-logistikcenter ved Kolding

I slutningen af januar offentliggjorde investerings- og udviklingsselskabet Hines sine planer om et nyt, 140.000 kvm stort logistikcenter ved Kolding kaldet Hub 65 – navngivet efter den afkørsel på E45-motorvejen, som det skal ligge i umiddelbarhed nærhed af.

Nu har Hines indgået aftale om, at erhvervsmæglerselskabet Colliers skal stå for udlejningen af de kommende faciliteter, der bliver opført i tre etaper. Og René Neesgaard, der er direktør i Colliers’ afdeling i Trekantområdet, glæder sig til opgaven.

– Uanset udsvingene i samfundsøkonomien er der bare stor efterspørgsel efter moderne logistikejendomme og særligt i Trekantområdet, som er et nationalt knudepunkt for transport af varer.

– Derfor bliver Hub 65 et vigtigt bidrag og en kærkommen tilføjelse til det beskedne udbud i et logistikmarked, som stadig vil ændre sig hurtigt og bliver mere og mere specialiseret, siger han.

De kommende lagerenheder er planlagt til at skulle have en størrelse fra 3.000 kvm og opefter.

Læs mere Hines udvikler stort logistikcenter ved Kolding-afkørsel

Læs mere Hines-direktør er helt tryg ved jomfrueligt og spekulativt logistikbyggeri





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder