Ejendomsdirektør, Solveig Rannje, modtog prisen i Milano på Vellivs vegne. Foto: Velliv

Velliv får international pris for sin ejendomsstrategi

Pensionsselskabet Velliv har fået international anerkendelse for sine ejendomsinvesteringer i form af en såkaldt Gold Award ved prisuddelingen IPE Real Estate Awards, der blev afviklet i forbindelse med IPE Real Estates Global Conference i Milano.

Prisen blev vundet i kategorien Large Real Estate Investor of the Year og blev givet på baggrund af en række strategiske valg og beslutninger, som Velliv har foretaget, når det gælder selskabets ejendomsinvesteringer.

Juryen fremhæver blandt andet beslutningen om at fravælge ældre, sekundært beliggende ejendomme til fordle for moderne ejendomme med primær beliggenhed. Samtidig fremhæves Vellivs indsats for at forbedre performance og reducere omkostningerne i porteføljen med en ny asset management-funktion. Og endelig har det også vægtet højt i bedømmelsen, at Velliv har forpligtet sig til at være klimaneutral i 2040, når det gælder egne udledninger og udledninger i forbindelse med den energi, der forbruges iselskabets ejendomme.

Ejendomsdirektør Solveig Rannje var til stede ved prisuddelingen og modtog prisen på Vellivs vegne.

Velliv hed tidligere Nordea Liv & Pension, men skiftede navn for nogle år siden i forbindelse med, at foreningen Norliv overtog en større aktiepost i pensionsselskabet.

Ved samme prisuddeling blev Pensiondanmarks adm. direktør Torben Möger Pedersen også hædret. Han modtog en ærespris – en Platinum Award – for sit bidrag til udviklingen af ejendomsbranchen i de 30 år, han har stået spidsen for selskabet. Læs mere her

På Estate Media er vi så småt begyndt at forberede os på efterårets Ejendomsdagene 2023, hvor der også skal uddeles priser. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig på nedenstående link:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder