Industribuen 2 i Ishøj. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Salling Group rykker ud af stor lagerejendom i Ishøj

Lager- og logistikejendomme i nærheden af København står i høj kurs, og nu er en stor én af slagsen blevet ledig. Det drejer sig om Salling Groups ejendom på Industribuen 2, som butikskoncernen ikke længere har brug for.

Det skyldes, at Føtex tidligere på året lukkede for hjemmelevering, og dermed er Salling Groups behov for lagerplads blevet mindsket betragteligt.

– Efter flere overvejelser har vi fundet det mest fornuftigt at holde ejendommen i vores portefølje og leje den ud, siger Kim Fuglsagn, der er ejendomschef i Salling Group.

Perfekt beliggenhed
Han har betroet opgaven med at finde en lejer til EDC Erhverv Poul Erik Bech, og her forventer partner hos EDC Erhverv Poul Erick Bech Herlev Thomas Rudlang, at der vli være rift om ejendommen.

– Et af lejemålets største aktiver er dens sublime beliggenhed, der nærmest ikke fås bedre. Det er et driftigt erhvervsområde i Ishøj med mange kompetente naboer og gode transportmuligheder tæt på København, Holbækmotorvejen og Køge Bugt-motorvejen, siger han.

Der er tale om en ejendom med et samlet areal på 13.000 kvm. Herad er 7.100 kvm højloftet lager, hvoraf knap 3.000 er med køl. Desuden er der 5500 kvm lager med en loftshøjde på 5,5 meter og knap 600 kvm kontor.

Der hører 9.500 kvm udendørsareal med, som kan bruges til oplag og parkering, og der er mulighed for at leje yderligere kontorer i en tilstødende bygning.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder