Monica Hammer er ny Head of Workplace Strategy hos CBRE Occupier Services.

CBRE ansætter ny leder for indretning og strategi

CBRE styrker sit tilbud inden for lejerrådgivning i afdelingen Occupier Services med ansættelsen af 48-årige Monica Hammer, der skal være Head of Workplace Strategy. Han skal lede og udvikle det team, der udarbejder designforslag og yder strategisk rådgivning til CBRE’s kunder.

Monica Hammer er arkitektuddannet med erfaring inden for både workplace design og strategisk rådgivning. Hun kommer fra en stilling som Head of Commercial hos Signal Arkitekter, og tidligere har hun været Head of Office Leasing hos Colliers.

Derfor har hun både kommerciel og designmæssig baggrund, og hos CBRE forventer man, at hendes kompetencer vil komme både kunder og arbejdsgiveren til gode.

– Hun har opnået betydelige resultater i sine tidligere roller inden for salg og ledelse, herunder en imponerence årlig stigning i omsætning og en høj konverteringsrate fra tilbud til kontrakt. Hendes erfaring og ledelsesevner vil være en værdifuld tilføjelse til virksomheden, hedder det i en pressemeddelelse.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder