Boligejendommen ligger ovenpå Rema 1000-butikken. Foto: Google Streetview.

Boligejendom solgt for 41,4 millioner kr.

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Dagens største handel er foregået i den Aarhus-forstaden Tilst. Her har ejendomsselskabet SØM købt en boligejendom i tre etager for knap 41,4 millioner kr. Det er selskabet Gas I Butik, som har solgt grunden.

Det er i Horsens, at dagens andenstørste handel har fundet sted. Her er en industriejendom på havnen blevet købt af selskabet Frederik Winthers Vej 5, Horsens for 28 millioner kr. Sælgeren er selskabet Poder Invest, Horsens.

Dagens handelsliste:

Honningvænget 160, 1. 7, 8381 Tilst (41.450.000 DKK)
Køber SØM – Udsigten ApS
Sælger GAS I Butik ApS
Frederik Winthers Vej 5, 8700 Horsens (28.000.000 DKK)
Køber Frederik Winthers Vej 5, Horsens ApS
Sælger PODER INVEST, HORSENS A/S

Se alle transaktionslister fra Resights her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder