Jesper Bruce Anderson, partner i Cushman Wakefield RED. Foto: Cushman Wakefield RED

Cushman & Wakefield RED-partner udpeget til bestyrelsen i AKF

Ejendoms-, udviklings- og investeringsselskabet AKF har fået to nye medlemmer ind i bestyrelsen i forbindelse med den generalforsamling, der blev afholdt onsdag.

Det er sket som følge af, at to af de hidtidige medlemmer har takket af, idet både Per Gundslev og Bjarne Jensen træder tilbage efter fem års tjeneste. Bjarne Jensen har for nylig solgt sine sidste ejerandele i Cusman Wakefield RED, hvor han dog fortsætter som partner og bestyrelsesformand.

Og det er netop i Cushman Wakefield RED, at hans afløser er fundet. Jesper Bruce Anderson, der foruden at være partner også er Head of Valuation & Research, indtræder nemlig i bestyrelsen i hans sted.

Derudover har AKF også budt Mette Mellemgaard Jakobsen velkommen i bestyrelseslokalt. Hun er Head of Tax og Vice President i A.P. Møller-Mærsk.

AKF ejes af en række fagforeringen og AKF Fonden i fællesskab og har en ejendomsportefølje, der er værdisat til 5,5 milliarder kroner. I 2022 opnåede selskabet et resultat før skat på 475,5 millioner kroner.

Læs mere om AKF-regnskabet her: AKF får resultat på en halv milliard i 2022 – godt rustet til vanskeligt år

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder