Mipim i 2023. Foto: Mipim.

Tæt på rekord: 23.000 besøgte Mipim i år

Årets Mipim-messe i Cannes blev en af de mest besøgte nogensinde. 23.000 købte ifølge RX France, der arrangerer messen, adgang til udstillingen, og det er en tangering af deltagerantallet i 2017.

Det er samtidig en stigning på 15 procent sammenlignet med sidste år, hvor det officielle deltagerantal hed 20.000 – og hvor coronarestriktioner fortsat lagde en skygge over rejselysten. Til gengæld var udsigterne for ejendomsbranchen noget bedre dengang, hvor konsekvenserne af krigen i Ukraine endnu ikke var slået igennem på finansmarkederne.

– I et usikkert globalt miljø er Mipim en katalysator for innovation og et brændpunkt for transformeringen af fast ejendom. Mere end nogensinde har vi oplevet en utrolig energi fra politiske ledere, investorer og ejendomsbranchen i det hele taget, som alle samarbejder for at skabe bedre og mere bæredygtige bygninger og steder, lyder afslutningssalutten fra Mipim-direktør Nicolas Kozubek.

Han kan se tilbage på en uge, hvor deltagere fra 90 forskellige lande har gæstet festivalpalæet i Cannes, og blandt dem var 76 af verdens 100 største investeringsforvaltere. Særligt Frankrig, Tyskland, Italien og Storbritannien dominerede deltagerlisten, som også omfattede mere end 600 danskere.

Årets festival bød på af nyskabelser på et Road to Zero-udstillingsområde, ligesom der også blev holdt et indledende Co-Liv Summit mandag.

Næste års Mipim-festival i Cannes foregår fra 12. til 15. marts 2024. Inden da vil der både blive afholdt Mipim New York i slutningen af november og Mipim Asia i Hong Kong i begyndelsen af december.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder