Tony Christrup byder de fremmødte velkommen til den officielle åbning af den danske stand på Mipim. Til venstre ses tidligere overborgmester i København Jens Kramer Mikkelsen, der nu er Director of Urban Development i Nrep.

Tony Christrup efterlyser politisk støtte til dansk Mipim-stand

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder