Mipim Morgen – tips og eksklusiv viden om ugen i Cannes

– For blot få måneder siden var det et meget sort syn på fremtiden, der prægede vores samarbejdspartnere i London. Men vores opfattelse er, at det går bedre nu, og vi glæder os til at skulle ned og tage pulsen på markedet, siger partner i Capital Investment Claus Klostermann til Mipim Morgen.

Første udgave af den daglige podcast udkommer egentlig mandag morgen, men allerede nu kan du lytte til den i en pre-release.

Claus Klostermann, der har været på Mipim så mange gange, at han – som man kan høre i podcasten – ikke kan huske hvor mange fortæller om sine tips til Mipim som en af deltagerne i denne første udgave af Mipim Morgen. Han får selskab af adm. direktør Gyrithe Saltorp i Vilhelm Lauritzen Arkitekter, der kan blive en af de heldige, der får en Mipim Award, men som også giver et bud på, hvor hårdt arkitekterne har det i øjeblikket, og hvad der bliver deres vigtigste opgave på Mipim.

Og så taler CCO Michael Mortensen og chefredaktør Kamilla Sevel om Nordic Lounge, der i år venter op mod 800 deltagere. Der er fri adgang men Mipims regler kræver, at man har badge fra 17-19.

Hør Mipim Morgen hver morgen i Mipim ugen. Du kan følge os her eller i din egen podcastapp.

 

Læs også Din guide til de mest interessante ting på Mipim

Find kortet over messen i 2023 her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder