Det er her, at Egetbo Ejendomme og A. Enggaard Holding vil opføre nye boliger i Aalborg-forstaden Hasseriis. Foto: Aalborg Kommune.

Stor interesse for nye byggefelter i Aalborg

Hele 18 kuverter lå der i bunken, da Aalborg Kommune skulle tage stilling de indkomne bud på de to sidste byggefelter i Sorthøjudstykningen ved Hasseriis i byens sydvestlige udkant.

Der er tale om byggeretter på henholdsvis 5740 og 4000 kvm bolig, der er placeret i et højtbeliggende område omkranset af naturarealer, der er på vej til at blive fredede.

Det første byggefelt blev solgt til Egetbo Ejendomme Aps, der er ejet af Torben Nielsen, som også er direktør og medejer af TN Udvikling. Prisen lød på 32,6 millioner kr., og planen er ifølge Aalborg Kommune at stifte et projektselskab til formålet i samarbejde med iværksætteren Mads Peter Veiby.

Det andet lidt mindre byggefelt blev solgt for 17,4 millioner til en anden stor aktør i ejendomsbranchen, nemlig A. Enggaard Holding.

Det er kun lidt over en måned siden, at Aalborg Kommune solgte Åparkkvarteret for 86 millioner kr. Læs mere her

Samtidig er det for nylig besluttet at udvikle området ved den gamle cementfabrik Norden – et areal på 224.000 kvm. Læs mere her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder