En foreløbig skitse af byggeriet ved Christiansfeld. Illustration: Selmer Gruppen.

Selmer Gruppen står bag 42 nye boliger ved Christiansfeld

I den østlige udkant af honningkagebyen Christiansfeld er der netop taget første spadestik til en stribe række- og dobbelthuse, der i alt rummer 42 boliger på mellem 68 og 98 kvm.

Det er Vejle-baserede Selmer Gruppen, der har udviklet projektet, mens Hokton er investor på projektet, der ialt omfatter 3630 kvm. Boligerne, der skal opføres af Selmer Byg, bliver bygget med henblik på udlejning.

Hos Selmer Gruppen anser Lasse Nybo Kæseler beliggenheden mellem Kolding og Haderslev som værende attraktiv.

– Vi mener, at Christiansfeld er interessant at investere i med sin geografiske placering og med nem adgang til motorvejsnettet og med flere større byer inden for rækkevidde, siger han og fremhæver samtidig den smukke bymidte, der bærer præg af Den Herrnhutiske Brødremenigheds næsten 300-årige tilstedeværelse.

Byggeriet, der får navnet “Lillekobbel”, har adresse på Sønderkobbel, hvor der også er udstykket en lang række private byggegrunde ved siden af storparcellen, hvor Selmer-projektet bliver opført.

Selmer Gruppen har for nyligt færdiggjort første etape af et lignende projekt kaldet Hyldebærhaven i Vejen ikke langt derfra. Her forventes de sidste af i alt 47 lejeboliger færdigopført i løbet af 2. kvaral 2023. Læs mere her 

For nylig solgte ejendoms- og udviklingsselskabet desuden et projekt i Hedensted til Koncenton. Læs mere her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder