Estate Media ønsker godt nytår

Året går på hæld og sikke et 2022 det har været for Estate Media Danmark!

Vi gik ind i året med en målsætning om, at hvad der end skete på pandemi-fronten, var det fortsat vores formål at samle ejendomsbranchen gennem bl.a. partnerskaber.

Så da coronaen igen rasede i januar og februar, skruede vi op for de daglige online-nyheder, vores webinarer, podcasts og ikke mindst udgivelsen af Estate magasinets store årsnummer. I marts var vi igen fysisk tilbage med tre konferencer og udgav magasinet med ’Top 100’ listen over de største ejendomsbesiddere. Derefter fløj vi 160 personer (og 6 personer med tog) til Mipim, holdt ’The After Dark Party’, distribuerede ’Scandinavian Property Magazine’, havde over 600 personer forbi på ’Nordic Lounge’, trafikrekord på Estate Connect app’en og udsendte dagligt ’Mipim Morgen’ podcasten fra Croisetten.

April bød på et succesfuldt samarbejde med PropTech Denmark og Masterclass’en ’The Future Of Work’ og vi havde nogle fantastiske ’Boligdagene’ på smukke Hotel Koldingfjord med et stærkt fagligt todages program. I maj var der igen tre konferencer på programmet og over 100 personer deltog på ’Torsdagsbar med Estate’, hvormed endnu et branche-samlingspunkt var skabt og juni måneds highlight var turene rundt i København på ’Copenhagen Future Summit’, i samarbejde med Copenhagen Windows, hvor vi bl.a. havde besøg af Boligministeren og mange nye indlægsholdere.

I august var vi tilbage med genopladte batterier og løftede sløret for årets ’Magthaverne’ liste og afviklede friskt tre konferencer. September bød på 10-års jubilæet for ’Ejendomsdagene’ med over 240 deltagere, spændende fagligt program, Ejendomsprisen 2022 kåring og top underholdning i de dejlige rammer på Marienlyst, udover septembers tre efterfølgende konferencer i henholdsvis Hellerup, Næstved og Taastrup.

Oktober bød på ’Finansiering af ejendomme’ og ikke mindst kick-off på årets ’Ung i Ejendom’, mens november indeholdt en succesfuld lancering af det nye konferenceformat ’Business Arena’ på Tivoli Hotel, i samarbejde med ByggesocietetetByens NetværkEjendomDanmark og vores gode kolleger fra Fastighetsnytt og Estate Media Norge, derefter en festlig markering af branchens ’Ung i Ejendom’ talenter på Ideal Bar i Vega, samt to konferencer i København og Odense, udover magasin-udgivelsen med den store analyse om ’Danske Ejendomsadvokater 2022’. December lagde fra land med ’HotCop’ konferencen på det femstjernede NH Collection og vi fik takket af for i år, på en fyldt ’Torsdagsbar med Estate’, hvor branchen fik ønsket hinanden god jul.

Dermed endte året med et flueben ud for målsætningen om at åbne op med viden, inspiration og netværk til udvikling, glæde og gavn for ejendomsbranchen. Der skal derfor lyde en kæmpe tak for opbakningen gennem året og med den plan, der er lagt for det kommende år, bliver 2023 endnu mere inspirerende, med mere netværk og et endnu skarpere videns- og medieudbud.

Godt nytår!





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder