BIllede fra Jakob Stilovs farvelreception. Foto fra Linkedin.

Ejendomsdirektør siger farvel til Carlsberg

Carlsberg Ejendommes direktør, Jakob Stilov, har haft sin sidste arbejdsdag i bryggeriselskabet. Efter 11 år som ansat i koncernen har han selv valgt at sige farvel og søge nye udfordringer.

– Det har været en vanskelig beslutning, efter at have levet Carlsberg-ånden og de Gyldne Ord intenst i løbet af de seneste 11 år. Men jeg tror, at det er tid til at finde nye eventyr og ny dedikation, skriver han på Linkedin.

Nyt hovedsæde og salg af Carlsberg Byen
Foruden at være direktør for Carlsberg Ejendomme har Jakob Stilov også haft ansvaret for besøgcentret Visit Carlsberg og koncernens office- og facility management.

Han har stået i spidsen for byggeriet af det nye koncernhovedsæde, og han har været ansvarlig for salget af området på den gamle Carlsberg-grund i Valby og forvaltningen af Carlsbergs 25 procents ejerskab i Carlsberg Byen.

– Min ansættelse i Carlsberg har været det bedste job, jeg nogensinde har haft, og jeg vil altid kigge tilbage på min tid i Carlsberg med stor tilfredsstillelse og glæde. Carlsberg har de bedste brands, den bedste historie og de bedste ansatte, lyder det endvidere i opslaget.

Jakob Stilov håber at finde et nye job i et selskab med de samme høje værdier og måske også et stort brand.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder