Nobel Center ved Slussen i Stockholm. Visualisering: TMRW.inc

Sweco vinder opgave på Nobel Center i Stockholm

Arkitekt- og ingeniørvirksomheden Sweco har vundet en prestigefyldt opgave, som skal udføres i samarbejde med arkitektvirksomheden David Chipperfield Architects i Berlin.

Den drejer sig om det kommende Nobel Center i Stockholm og går ud på at lede processen med at definere centrets mål for bæredygtighed, herunder energiforbrug, CO2, social bæredygtighed og materialevalg.

– Det er en stor ære at få lov til at arbejde på dette højt profilerede projekt sammen med David Chipperfield Architects. Vi kommer til at hjælpe Nobelstiftelsen med at udvikle det nye Nobel Center til et bæredygtigt, interaktivt og internationalt mødested, siger Ulla Bergström, der er divisionschef for Sweco Architects.

Nobel Center får en meget central placering ved Slussen i Stockholm i Stockholms centrum og skal fungere som en omdrejningspunkt for videnskab, kultur og dialog.

Opgaven løber indtil juni næste år med mulighed for forlængelse. Byggeriet af Nobel Center forventes at begynde i 2026, og det skal efter planen stå færdigt i 2029.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder