Mia Manghezi, Pensiondanmark, i en studiebolig på Betzy Meyers Høj i Ballerup. Foto: Estate Media.

Estate Podcast: På besøg i bæredygtige ungdomsboliger

– Det hele kan udskiftes, siger projektudviklingsdirektør Mia Manghezi stolt.

Det lyder måske ikke som det mest bæredygtige, men det er det. For i ungdomsboliger går ting i stykker. Sådan er det bare. Og hvis man kan udskifte tingene hver for sig behøver man ikke renovere hele boligen, fordi en bordplade eller en skabsdør går i stykker.

Estate Podcast har fået lov til at komme på besøg i Pensiondanmark og Boligfonden DTUs banebrydende ungdomsboliger i Ballerup, der som de første både bliver miljøcertificeret med Svanemærket og Green Building Councils DGNB Guld. Vi er med, da Mia Manghezi kigger nærmere på dem netop som de studerende skal til at flytte ind.

I en ny serie af Estate Podcast, som vi har kaldt ’Samtaler om bæredygtighed’ går vi tæt på nogle af dem, der helt konkret prøver at gøre en forskel, og hver dag skal træffe de beslutninger, der i sidste ende kan give et lavere klimaaftryk.

Første afsnit af serien var med Mark Kaa Andersen, der viste rundt i en ejendom under renovering i Nørre Søgade 35.

Lyt med her eller fang dem i din sædvanlige podcast-app.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder