Jan Bo Hjelmbjerg

Ny markedsdirektør i Norconsult skal styrke bygherrerådgivning

Jan Bo Hjelmbjerg er ny markedsdirektør i den rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed Norconsult, hvor han skal styrke virksomhedens bygherrerådgivning.

Det oplyser Norconsult, som henter 56-årige Jan Bo Hjelmbjerg med mere end 25 års erfaring fra byggebranchen.

– Jeg er glad for at have tilsluttet mig Norconsult, som jeg ser som en af de førende rådgivervirksomheder i markedet med en enorm høj faglighed på tværs af gruppen. Virksomheden er på en interessant vækstrejse, og jeg glæder mig til at kunne bidrage til den fortsatte stærke udvikling sammen med resten af teamet, siger Jan Bo Hjelmbjerg.

Lasse Hundborg, direktør for Byggeri og Anlæg i Norconsult, forklarer ansættelsen af Jan Bo Hjelmbjerg, der er uddannet ingeniør og kommer fra en lignende stilling som Market Director i Sweco.

– Vi er glade for at få en kapacitet som Jan Bo Hjelmbjerg med ombord. Han kommer med en masse erfaring og knowhow særligt inden for projektudvikling, opbygning af investeringscases og kunderådgivning, som vi kan drage nytte af fra dag ét. Hertil har han erfaring med træbyggeri i en nordisk sammenhæng, som betyder, at han kvalificeret kan inspirere vores kunder i de tidlige faser af et projekt, siger Lasse Hundborg.

Jan Bo Hjelmbjerg, der i oktober tiltrådte som markedsdirektør i Norconsult, har tidligere været hos blandt andet Moe, Rambøll og Wissenberg.

Læs alle navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder