Direktør og partner Bitten Munk Warmdahl sammen med Jesper Langvad, der nu er markedschef for Life Science hos Erik. Foto: Erik

Erik overtager arkitektfirma

Arkitektfirmaet Erik har købt københavnske Langvad Arkitekter, der i år kan fejre 50-års jubilæum.

Det oplyser parterne uden at komme ind på transaktionssummen.

I den forbindelse er arkitekt Jesper Langvad 1. august tiltrådt som markedschef for Life Science hos Erik i København. Virksomhederne havde allerede en fælles rammeaftale om bygherrerådgivning på DTU, og ’det er en naturlig forlængelse af dette samarbejde, at man har taget beslutningen om at gå sammen’.

Langvad Arkitekter er mest kendt for sine laboratorier og bygninger til virksomheder som Lundbeck, Novozymes, Rockwool og Hempel, ligesom studerende og forskere har stødt på Jesper Langvad-tegnede bygninger på både Risø, DTU og Københavns Universitet.

– Langvad Arkitekter har en historie som en af de første tegnestuer, der specialiserede sig og derigennem fik adgang til opgaver for nogle af Danmark største erhvervsikoner og uddannelsesinstitutioner. Sammen med Erik kan vi nu bringe stafetten videre og bevare vores unikke position, siger Jesper Langvad.

Markant resultattilbagegang i 2021
Hos Erik uddyber direktør og partner Bitten Munk Warmdahl opkøbet af Langvad Arkitekter:

– De digitale muligheder stiller nye krav til udformningen af innovative arbejdspladser, som vi som arkitekter kan udfolde, når vi bringer flere kompetencer i spil. Hos Erik har vi samlet mange forskellige specialister, som er vant til at arbejde i tværfaglige teams.

– Vi har gennem vores opgaver på DTU lært Jesper Langvad at kende som en udpræget holdspiller og er glade for at kunne byde ham velkommen som en del af Erik, siger Bitten Munk Warmdahl.

Som Estate Media har skrevet, blev 2021 et år med markant resultattilbagegang for Erik efter arkitektfirmaets rekordoverskud på knap 12 millioner kr. i 2020.

Læs om Eriks 2021-resultater og forventninger til 2022:

Ny topduo skal løfte Erik efter massiv tilbagegang

Læs alle arkitektnyheder her

Læs alle navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder