Fra venstre: Brian Steen Rolighed (salgsansvarlig i Ringsted Kommune), Henrik Nyegaard (Director Operations i GLS Denmark), Steen Ravnsbæk Kristensen (Managing Director i GLS Denmark) og Henrik Hvidesten, der er borgmester i Ringsted Kommune. Foto: GLS

GLS bygger stort distributionscenter

Den internationale logistikvirksomhed GLS med hovedkontor i Amsterdam i Holland har gennem flere år haft tocifret vækst, og for at sikre den fortsatte vækstrejse er tiden kommet til at øge kapaciteten på Sjælland. Valget er faldet på Business Park Ringsted, hvor GLS bygger et distributionscenter efter netop at have overtaget en grund på 80.000 kvm.

Det oplyser GLS uden at komme ind på hverken størrelsen på distributionscentret, forventet investeringssum eller tidshorisont for projektet.

– Det er med stor glæde, at vi netop har overtaget grunden i Business Park Ringsted. Investeringen i Ringsted skal være med til at sikre, at vi fortsætter vores vækstrejse med stort fokus på at give vores kunder en god oplevelse, siger adm. direktør Steen Ravnsbæk Kristensen, GLS Denmark.

På matriklen kommer cirka 200 medarbejdere til at have deres daglige gang, mens antallet af chauffører bliver nogenlunde det samme.

Læs alle nyheder om logistikejendomme her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder