Den 16.600 kvm store industriejendom på Jens Juuls Vej 9 i Viby ved Aarhus. Foto: Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet

Hanssen Ejendomme køber aarhusiansk industriejendom

Hanssen Ejendomme, der er en del af den familieejede Hanssen-koncern med hovedkontor i Daugård øst for Vejle, har ved årsskiftet overtaget en industriejendom med et samlet areal på cirka 16.600 kvm fordelt på omkring 15.000 kvm lager- og produktionslokaler og 1.600 kvm kontor.

Ejendommen ligger på Jens Juuls Vej 9 i Viby syd for Aarhus og er købt i en sale and lease back-transaktion for 58 millioner kr.

Ejendommen har været ejet af Danfoss, der fortsætter med at være lejer i bygningen. Hanssen Ejendomme forventer at kunne optimere nogle af kvm over de kommende år, hvorfor ejendommen forventeligt vil blive omdannet til en flerbrugerejendom med mange forskellige lejere inden for kontor og lager, oplyser selskabet.

Læs også Hanssen-koncern får trecifret millionoverskud på tre år

Læs alle nyheder om industriejendomme her

Læs alle nyheder om transaktioner her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder