Estate Magasin nr. 1/2022 har adm. direktør Martin Vang Hansen, ATP Ejendomme, som forsidehistorie under overskriften ’Kulturattachéen’

2022 – sådan går vi ind i året

I dag udkommer Estate Magasin nr. 1 – det store årsnummer med masser af læsestof om året, der gik – og året, der kommer. Hovedhistorien i årets første udgave er et portræt af den adm. direktør for et af Danmarks største ejendomsselskaber, ATP Ejendomme.

– Alle ejendomsejere kommer til at øge deres fokus på kunden. Dem, der ikke er i gang endnu, bliver tvunget til det, er en af de pointer, som Martin Vang Hansen får mulighed for at servere i interviewet, når han kigger ind i 2022s krystalkugle.

2021 blev et vildt år på flere måder og Estate Magasin ser både på de mest hæsblæsende transaktioner og på årets største nyheder. Og så er der en udfordring til læserne med en flaske champagne til nytåret 2022 på højkant: Hvem kan forudsige udviklingen i 2022? Se den nye “Tip en 13er” og send den til redaktionen, hvis du er bedst i branchen til at forudsige udviklingen!

Retailmarkedet var nok det mest udfordrede under Corona-krisen ramt af nedlukninger og massiv online handel. Men den fysiske butik er på ingen måde død. Estate Magasin giver dig en helt frisk reportage fra decembers internationale udstilling for retailejendomme, Mapic i Cannes, hvor magasinets udsendte har talt med både danske, nordiske og internationale aktører i retailmarkedet.

Og så er det også i denne udgave af Estate Magasin, at chefredaktør Kamilla Sevel ser tilbage på året, der gik og hudfletter vandsalamandere, festglade unge, datakrigen og kommunalvalget med travlheden i det måske største transaktionsår nogensinde. Læs den øjenåbnende analyse på side 82.

Endelig så giver Magasinet også et overblik over både kolleger og konkurrenters planer for 2022 skrevet af dem selv i den store årskavalkade, og mon ikke der er flere spændende overraskelser at hente der?

Det store årsnummer, Estate Magasin nr. 1 – 2022, udkommer i dag og kan også læses online her.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder