Det nye Estate Magasin nr. 5 - 2021

Ny udgave af Estate Magasin på gaden i dag

Hvem er egentlig de største erhvervsmæglere i Danmark? Og hvorfor har hovedparten af partnerne bag Cushman & Wakefield RED valgt at gå enegang og stifte et nyt selskab, der skal indsamle data om ejendomstransaktioner og sælge dem videre?

Estate Magasin no. 5 er netop udkommet og går blandt andet tæt på erhvervsmæglerne. Magasinet har også et overblik over de vigtigste temaer på agendaen i en lang række af landets kommuner op til KV21.

Det er også i denne udgave, at vi går tæt på en række af de store begivenheder, der har bragt branchen sammen igen. Her er billeder fra Ejendomsdagene, Copenhagen Future Summit og Mipim September.

I hovedhistorien tager vi læseren med bagom et af branchens talenter, Director i Colliers Kristian Axel Nielsen, der i et dybdegående portræt fortæller, hvordan han ser branchen netop nu og hvad der kræves for at være en del af ejendomsbranchen fremadrettet både som ung og mere erfaren. Kristian Axel Nielsen var på årets talentliste – Ung i Ejendom Talentlisten – i 2020. I Estate Magasin kan du se hele listen fra 2020 og ikke mindst, hvad der skal til for at indstille nye friske bud på årets talenter.

Og så får du naturligvis også masser af fakta, indblik og data i magasinet præcis som, vi altid leverer fra redaktionens side.

Find Estate Magasin i din postkasse i dag eller læs no 5 online her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder