Den nu tidligere andelsboligforening på Dannebrogsgade 20 i Aalborg Vestby. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg

Investor køber lille andelsboligforening i Aalborg

EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg har netop formidlet salg af en andelsboligforening på Dannebrogsgade 20 i Aalborg Vestby.

Det oplyser erhvervsmægleren, som til Estate Media oplyser, at det drejer sig om en nordjysk baseret investor, som har givet 12 millioner kr. for den 592 kvm store ejendom, som består af i alt 5 etager med kælder og 9 lejligheder, hvoraf alle på nær én er studentervenlige toværelseslejligheder.

– Dannebrogsgade 20 ligger meget attraktivt i Aalborg Vestby. Der er en enorm efterspørgsel på boliger i netop dette område, især fra studerende, som ønsker at bo i nærheden af studiet, men samtidigt være tæt på det kulturelle liv, området også tilbyder. Ejendommen har en alletiders placering i et af Aalborgs mest populære bydele, der fortsat er i rivende udvikling, siger partner Michael Stilling, EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, der har formidlet salget af investeringsejendommen.

Ejendommen har siden 1982 været ejet og drevet som andelsforening.

Læs alle nyheder om transaktioner her

Læs alle nyheder om Aalborg her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder