Søren Kempf Holm tiltræder 1. oktober som adm. direktør i Wihlborgs A/S. Foto: Agat Ejendomme

Søren Kempf Holm ny direktør for Wihlborgs i Danmark

Søren Kempf Holm tiltræder 1. oktober som adm. direktør i Wihlborgs A/S.

Det oplyser den skånske investor med – per 30. juni – bogførte, danske ejendomme for 6,3 milliarder kr. fordelt på 636.227 kvm ejendomme i Storkøbenhavn, som er det eneste område i Danmark, hvor selskabet har ejendomsinvesteringer.

Søren Kempf Holm overtager posten fra Peter Ildal Nielsen efter 25 år som adm. direktør i det danske Wihlborgs-selskab.

I juli meddelte 60-årige Peter Ildal Nielsen, der har opbygget Wihlborgs’ danske afdeling, at han havde opsagt sin stilling.

– Nu er tiden kommet til, at jeg gerne vil prøve noget nyt, inden timeglasset så at sige rinder ud, forklarede Peter Ildal Nielsen i et interview med Estate Pluss.

Læs mere i Peter Ildal Nielsen stopper som direktør for Wihlborgs

Læs også Peter Ildal Nielsen: Jeg brænder stadig for branchen

Søren Kempf Holm
Søren Kempf Holm skifter til en stilling som adm. direktør i Wihlborgs i Danmark fra en position som associeret partner i den tyske erhvervsmæglerkoncern Robert C. Spies, hvor han har arbejdet med at udvikle virksomhedens aktiviteter på det danske ejendomsmarked.

Søren Kempf Holm er dog mest kendt for at have været adm. direktør i Topdanmark Ejendomme – fra 2014 til 2018 – og adm. direktør i daværende TK Development/Agat Ejendomme, hvorfra han blev afskediget i juli 2020.

Læs mere i Agat Ejendomme nedjusterer og afskediger adm. direktør

– Under Peter Ildal Nielsens ledelse er Wihlborgs blevet etableret i Danmark med en stærk organisation, nogle virkelig attraktive produkter og et fundament bygget på sunde værdier. Alt det har jeg stor respekt for, og som jeg ser frem til at fortsætte og derved styrke Wihlborgs’ allerede stærke position i Øresundsregionen, siger Søren Kempf Holm.

Ulrika Hallengren, adm. direktør i Wihlborgs-koncernen, har store forventninger til Søren Kempf Holm.

– I betragtning af hans omfattende erfaring med forretnings- og ejendomsudvikling samt arbejde med ejendomme på tværs af hele værdikæden er Søren Kempf Holm den rigtige person til at lede vores fortsatte vækst i Danmark, siger Ulrika Hallengren.

Wihlborgs-koncernens bogførte værdi af hele porteføljen var 30. juni 2021 47,1 milliarder svenske kr. – omkring 34,3 milliarder danske kr.

Læs mere om halvårsregnskabet i:

Wihlborgs’ top- og bundlinje går igen i hver sin retning

Læs alle navnenyheder her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder