Alessandro Traina er ny ejendomspartner i Horten. Foto: Horten

Ny ejendomspartner i Horten

Advokatvirksomheden Horten med 325 medarbejdere styrker partnerkredsen med optagelsen af advokat Alessandro Traina. Med den nye profil i partnergruppen vil Horten både nationalt og internationalt stå endnu stærkere inden for Fast Ejendom, fremhæver Horten med hovedkontor i København og kontorer i Aarhus og Herning.

Alessandro Traina har mere end 10 års erfaring med Real Estate M&A, primært med fokus på internationale klienter.

– Alessandro Traina har gennemført en lang række ejendomstransaktioner, herunder high street-ejendomme med kontorer og/eller forretninger, logistikporteføljer, udviklingsprojekter og boliglejemål. Hans kommercielle indsigt inden for alle aspekter af den juridiske rådgivning gør ham til en betroet rådgiver, der også kan håndtere mange af klienternes daglige juridiske spørgsmål, fremhæver partnergruppen i Horten.

Alessandro Traina har også stor ekspertise inden for forhandling af kommercielle lejekontrakter for både detail- og kontorejendomme, og derudover er han rådgiver for professionelle sportsfolk i forbindelse med transfer til og fra Italien.

Han er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og kommer fra en stilling som advokat og Director i Lundgrens.

Alessandro Traina tiltrådte 2. august.

Læs alle ejendomsrelaterede advokatnyheder her

Læs alle navnenyheder her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder