Illustration: Shutterstock

Lokal tømrer køber alle byggegrunde i ny bygade ved Præstø

Samtlige byggegrunde på Antonibakke ved Præstø i Vordingborg Kommune er nu blevet solgt til tømrer Jess Juhl Andersen fra firmaet Juhl Andersen, skriver Sjællandske Nyheder.

– Vi skal i gang med at have kigget på det, når vi kommer tilbage fra sommerferien. Vi kender ikke priser, og vi er heller ikke sikre på størrelserne endnu, siger tømreren til mediet.

Han forventer først at have byggeplanerne på plads til efteråret, men ønsker hurtigt at få byggetilladelse til den første grund, hvor der skal være seks lejligheder. Jess Juhl Andersen fortæller, at han på grundene vil bygge forskellige typer hue i halvanden og to plan.

På kommunens hjemmeside oplyses det, at den nye bydel Antonibakken består af 20 helårsgrunde. Mægler har været Kim K. Pedersen fra Realmæglerne i Præstø.

Prisen for handelen fremgår ikke.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder